čtvrtek 23. června 2016

Děkuji Vám, paní učitelko!


Konec školního roku se blíží a s ním i (obávané) vysvědčení. Také Vaše dcera nebo syn poděkuje paní učitelce za péči a získané znalosti kyticí, maximálně bonboškou, jak bývá zvykem? Já když se na věc podívám ze strany učitele, co bych dělala s tolika květinami?! Navíc když jsem alergik :) Nepotěšilo by Vás dostat od milého dítka něco originálnějšího? Existuje milion maličkostí, kterými obdarovat trpělivého kantora. Pojďte na chvíli mrknout na drobnosti z naší dílničky.



1. Vonný vosk


     Ať už paní učitelka aromalampu má nebo ne, vonný vosk využije tak či tak. Může jej vložit do šuplíku k písemkám a hned se jí zlepší nálada.


2. Dekorace z mýdla


http://www.buiobello.cz/Drobne-radosti-c2_59_2.htm

Opět voňavý dárek, který vytvoří úsměv na tváři, kdykoli si přičichne.


3. Náplně do čajovek

Stojí pár korun a paní učitelce udělá velkou radost, zvlášť pokud miluje vůni a svíčky. Dá se nakombinovat spousta možností (barev, vůní).


4. Koupelová sůl



http://www.buiobello.cz/Koupelova-sul-c2_12_2.htm

    Tady se sice dostáváme do malinko dražší kategorie, ale kdo by nedopřál paní učitelce trochu uvolnění a relaxace po náročném školním roce.


Tak řekněte, co byste na místě kantora rádi dostali? :)


*Výjimečně ke konci školního roku zabalíme vonné vosky či náplně do organzy/celofánu. Stačí napsat do poznámky k objednávce. Bez této poznámky bude zboží zasláno v zip sáčku.  

Žádné komentáře:

Okomentovat