čtvrtek 22. září 2016

Pravidla a podmínky soutěže o halloweenský balíček





1. Pořadatelem a organizátorem soutěže je BuioBello - Marek Smětala, Želatovská 35, 75002 Přerov.

2. Soutěže se mohou zúčastnit jen fanoušci naší stránky na Facebooku - www.facebook.com/buiobellosvicky

3. Podmínkou soutěže není zakoupení výrobku či zaplacení jiného vkladu.

4. Na naší fb stránce stačí kliknout na tlačítko To se mi líbí a do komentáře napsat odpověď na jednoduchou otázku: "S jakou barvou si spojujete Halloween?" a sdílet.



5. Výhra se přidělí losováním mezi účastníky, kteří splnili podmínky soutěže a to: jsou fanoušky naší stránky, přidali komentář a sdíleli příspěvek. Soutěž trvá do 20. října 2016.

6. Výhru není možné proplácet v hotovosti ani za ni poskytnout jinou věcnou náhradu. 

7. Výherce či výherkyně bude zveřejněna na facebookové stránce s uvedením svého jména a příjmení. Poté nás prosím sami kontaktujte zprávou nebo na e-mailu info@buiobello.cz, abychom se mohli domluvit na předání/poslání. 

8. Účastí v soutěži uděluje soutěžící organizátorovi souhlas se zpracováním osobních údajů podle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Poskytnutí údajů je dobrovolné. Poskytnutí osobních údajů je podmínkou pro účast v soutěži. Správcem osobních údajů je organizátor soutěže. Účelem zpracování osobních údajů je vedení evidence soutěžících pro marketingové účely, umožnění předání výhry a zasílání komunikace se soutěžícími (včetně marketingových a obchodních sdělení). Osobní údaje soutěžících budou zpracovávány výhradně v souladu se zákonem, tj. budou shromažďovány pouze ty údaje, které odpovídají výše uvedenému účelu a budou uchovávány po dobu 5 let od zapojení do soutěže. Osobní údaje soutěžících budou zpracovávány správcem nebo zpracovatelem na základě zvláštní smlouvy.

9. Soutěžící svou účastí v soutěži souhlasí s tím, že stane-li se výhercem, je pořadatel a organizátor oprávněn bezplatně užít jeho/její jméno, příjmení a neúplnou adresu bydliště (obec) na webových stránkách organizátora a pořadatele konkrétní soutěže a v propagačních a reklamních materiálech.

10. Pravidla soutěže se řídí českým právním řádem. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo pravidla kdykoli jednostranně měnit nebo změnit výhry v soutěži, soutěž odvolat, odložit nebo přerušit.

11. Tato soutěž není jakkoliv sponzorovaná, podporována, spravovaná společností Facebook, Inc. Soutěžící je srozuměn s tím, že poskytuje své informace organizátorovi a pořadateli soutěže, nikoliv společnosti Facebook, Inc.

12. Tato pravidla jsou úplná a závazná pro všechny soutěžící. V případě nejasností nás můžete kdykoliv kontaktovat e-mailem na info@buiobello.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat